De Amer – Amen

Cultureel Café De Amer

Cultureel Café De Amer is een oud café (1916) waar elke week wel wat te doen is. Veel muziek, maar ook literatuur, verdieping, ontmoeting, filosofie en cultuur op een plek waar je geen haast moet hebben. Aandacht, passie en liefde, daar draait het om.

In een huiselijke ambiance, ontmoeten luisterpubliek en artiesten elkaar. Binnen- en buitenlandse artiesten brengen een grote variatie aan muziekstijlen hier tot grote hoogte in de vorm van intieme luisterconcerten. Zoeken naar muzikale diepgang: Niet alleen de decibellen tellen, maar ook de rust tussen de noten.

Als Stichting heeft Cultureel Café De Amer geen winstoogmerk. Het gaat om de muziek en de andere activiteiten. Maar we proberen zakelijk en efficiënt te werken om daarmee onze activiteiten in stand te houden.

Cultureel Café De Amer gaat het volgende seizoen in, en dat doen we vol vertrouwen. Vanaf het ontstaan als muziekcafé in 1991 is er een gestage groei geweest die ons heeft gebracht waar we nu zijn: Een uniek Cultureel Café in het hart van Drenthe.


Meer informatie op de site: http://www.cafedeamer.nl